fbpx

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger www.manarwear.com, informeres du om, at der bruges cookies på hjemmesiden. På denne side finder du information om brug af cookies.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din enhed (computer, smartphone, tablet mv.) for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg på vores hjemmeside og for at kunne genkende enheden, du benytter.

En cookie kan ikke anvendes til at se, hvem du er, hvor du bor eller om enheden anvendes af en eller flere personer.

Manar Wears brug af cookies
På Manar Wears hjemmeside anvender vi primært cookies til webanalyse for at forbedre brugernes oplevelse, når de besøger vores hjemmeside. Eksempelvis gør cookies det muligt at se, hvordan brugeren bevæger sig rundt på hjemmesiden, og indholdet kan derved tilpasses ud fra denne adfærd, så det eksempelvis bliver lettere at finde rundt på hjemmesiden fremover.

Derudover benyttes cookies også til at målrette annoncer, så brugeren får de tiltag og informationer, som er relevante.

Typer af cookies

Nødvendige cookies
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Disse cookies er afgørende for din mulighed for at bevæge dig rundt på vores hjemmeside og bruge funktionerne efter hensigten. Disse cookies anvendes kun af os, og slettes automatisk efter din browser lukkes.

Præference cookies
Disse cookies husker dine valg på hjemmesiden og er med til at sikre en optimal brugeroplevelse. Der indsamles ingen personlige identificerbare informationer med denne type cookie, og de anvendes kun for at forbedre hjemmesiden. Alle informationer som indsamles er udelukkende tal, til brug af analyse af trafikken via Google Analytics.

Statistik- og optimeringscookies
Statistik- og optimeringscookies hjælper os med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle og rapportere oplysninger med det formål at kunne optimere brugeroplevelsen. Denne information giver bedre forståelse af de besøgendes navigationsmønstre, og bruges til at forbedre funktionalitet og design.

Marketingcookies
Disse cookies anvendes til at følge brugere på tvær af hjemmesider, der besøges. Endvidere bruges disse cookies til at følge læsevaner, for derved bedre at kunne målrette og individualisere marketingindhold, såsom annoncering. De bruges også til at begrænse det antal gange, du får vist en annonce og hjælper med til at måle effektiviteten af annoncekampagner. Anonyme data kan blive delt med tredjepart som Google til brug af forbedring af brugeroplevelsen på hjemmesiden.

Hvor længe opbevare vi dine oplysninger?
Personoplysningerne registreres hos Manar Wear og opbevares så længe det tjener formålet for registreringen og i henhold til bogføringsloven hvorefter oplysningerne slettes, typisk 12 måneders levetid. Når du har tilmeldt Manar Wears nyhedsbrev vil Manar Wear gemme dine data så længe du opretholder nyhedsbrev abonnementet.

Hvad bruges dine oplysninger til
Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • Levering af aftalte ydelser/services, der er beskrevet i de vilkår og betingelser, der blev givet til dig, da du oprindeligt afgav din ordre,
  • Fremsendelse af nyhedsbreve

Hvilke oplysninger behandler vi hos Manar Wear
For at du kan indgå en online aftale med Manar Wear om salg og levering af varer i webshoppen, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • Navn (att. person)
  • Firmanavn (valgfri)
  • Adresse
  • Land
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

På hvilket grundlag behandler vi dine personoplysninger
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Behandlingen af din data er altid baseret på et lovligt grundlag.

Hvem deler vi dine oplysninger med
Oplysninger afgivet til Manar Wear videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Webansvarlig for Manar Wears hjemmeside er Startline.

Hvor længe opbevare vi dine oplysninger
Personoplysningerne registreres hos Manar Wear og opbevares så længe det tjener formålet for registreringen og i henhold til bogføringsloven hvorefter oplysningerne slettes.
Når du har tilmeldt Manar Wears nyhedsbrev vil Manar Wear gemme dine data så længe du opretholder nyhedsbrev abonnement.

Hvis du ikke længere vil modtage nyhedsbreve fra Manar Wear, kan du benytte vores mail info@manarwear.com til at begære oplysningerne slettet eller rettet. Manar Wear vil efterfølgende slette eller retter dine oplysninger inden for én måned.

Hvilke rettigheder har du
Som registreret hos Manar Wear har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Manar Wear via e-mail info@imanarwear.com.

Du kan til en enhver tid kræve berigtigelse, gøre indsigelse eller få begrænset behandlingen af dine personoplysninger. Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan det ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33 19 32 00 eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk

Kontaktoplysninger
Manar Wear I/S
c/o Ayan Abdiaziz
Richard Mortensens vej 18 R
2300 København S
CVR Nummer: 40011420
Telefon nummer: (+45) 93 86 90 89
E-mail: info@manarwear.com

Choose currency
DKKDansk krone
EUR Euro